Faq

Op deze pagina beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op.

Wat is een cinematische trouwfilm?

Ons paradepaardje: jullie bruiloft in een prachtige, cinematische trouwfilm van 5 tot 7 minuten.

Waan je voor even weer terug op jullie mooiste dag. Deel hem met je familie, met je vrienden, kennissen en collega’s – of hou hem gewoon voor jullie samen. Voorzien van geloften, speeches en andere audio: een trouwfilm van A Love Story wedding cinema is zo persoonlijk als het maar kan.

Wat is een documentaire montage?

Als je geen genoeg kunt krijgen van jullie bruiloft, is er de documentaire-montage.

Een documentaire-montage biedt meer ruimte voor geloften, speeches, stukken van de ceremonie en andere gebeurtenissen op jullie bruiloft. Perfect voor een avond met familie en vrienden, om de complete dag nog eens te herleven.

Wat is een Same-day edit en wat kost dat?

Wil je het avondfeest spetterend openen met een korte video (ongeveer 2-3 minuten) van de dag tot aan dat moment? Dat kan met de same-day edit! Dat is extra leuk voor de avondgasten die de rest van de dag niet meegemaakt hebben.

Meerprijs: €250,-

Wat is een ceremoniemontage en wat kost dat?

In de Cinema pakketten nemen we natuurlijk delen van de ceremonie op. Maar wil je een integrale opname van de ceremonie? Dat kan! We nemen de complete ceremonie, inclusief audio, dan op vanuit één perspectief.

Meerprijs is € 250,-.

Wat is het voordeel van twee trouwvideografen?

Een tweede trouwvideograaf is letterlijk een extra paar ogen. Je trouwdag zit vol momenten die je slechts één keer beleeft. Met twee trouwvideografen weet je zeker dat je geen moment mist. Bijvoorbeeld bij de first look, wanneer bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien. Die eerste emotionele blik van beiden kun je dan vastleggen!

Een tweede trouwvideograaf geeft ons ook meer mogelijkheden in de montage. WE hebben meer beelden om uit te kiezen en dat geeft ons meer mogelijkheden om de beste trouwfilm voor jullie te maken.

Hoe ontvangen wij de trouwfilm?

We leveren de trouwfilm op USB-stick in een unieke handgemaakte verpakking uit Wit-Rusland. We sturen jullie ook een link, daar kun je de film later nog downloaden.

Wat nou als er een camera kapot gaat?

Dan is er niets aan de hand: we zorgen ervoor dat we altijd back-up materiaal klaar hebben staan.

Kan ik afwijkende start- of eindtijden aangeven?

Natuurlijk! De pakketten zijn slechts richtlijnen. We stemmen alles af in overleg met jullie.

Kan ik extra uren bijboeken?

Loopt de dag uit, of denk je dat je toch nog een niet te missen moment aankomt? Dan kun je altijd extra uren bijboeken voor € 50,- per uur.

Kunnen we nog wijzigingen doorgeven na oplevering?

We sturen jullie altijd een eerste versie, waar je opmerkingen op kunt geven. Met die opmerkingen kunnen wij de uiteindelijke versie nog aanpassen. Denk aan bepaalde personen die nog in de film moeten of het aanpassen van shots.