Tarieven

Prijzen

Bij jouw trouwdag komt een heleboel kijken. We kunnen ons voorstellen dat je het overzicht snel kwijtraakt. Daarom houden we de trouwfilm tarieven in ieder geval overzichtelijk voor je: we hebben onze diensten verpakt in handige pakketten zodat je precies weet waar je aan toe bent. En wil je iets anders? Op verzoek kunnen we alles aanpassen voor je. Dus, wat kost een trouwvideo? Bekijk snel het overzicht voor het antwoord op die vraag!

Zelf een pakket samenstellen?

Wij geloven in keus, want niet ieder bruidspaar heeft dezelfde wensen. Misschien hebben jullie slechts negen uur aanwezigheid nodig? Of willen jullie graag een Same Day Edit of de ceremonie-montage bijboeken? Misschien leent jullie locatie zich wel uitstekend voor het vliegen met een drone, of willen jullie extra USB-sticks bijbestellen voor jullie ouders en getuigen? Benieuwd hoe wij invulling kunnen geven aan jullie budget? Neem contact op!

Optioneel bij te boeken

Same-Day edit

Wil je het avondfeest spetterend openen met een korte video (ongeveer 2-3 minuten) van de dag tot aan dat moment? Dat kan met de same-day edit! Dat is extra leuk voor de avondgasten die de rest van de dag niet meegemaakt hebben.

Meerprijs: €250,-

Ceremonie + Speeches montage

In de pakketten nemen we natuurlijk delen van de ceremonie op. Maar wil je een integrale opname van de ceremonie? Dat kan! We nemen de complete ceremonie, inclusief audio, dan op vanuit één perspectief.

Meerprijs is € 250,-.

Extra uren

Wil je toch dat wij een uurtje langer blijven? Dat kan! Meerpijs per uur bedraag € 50,-