Werkwijze

Werkwijze

Het begint met een goed gesprek.

Want voordat wij de trouwfilm voor jullie kunnen maken, moeten we elkaar eerst leren kennen. Dat kan met een kopje koffie erbij of via Skype. We gaan het over jullie hebben, maar ook over praktische zaken. We nemen het draaiboek voor jullie trouwdag door en vragen wat jullie wensen voor de trouwfilm zijn. Kunnen we het eens worden met elkaar? Dan maken we een afspraak voor jullie trouwreportage!

Zodra jullie mooiste dag erop zit en jullie nog even nagenieten, sluiten wij onszelf op om jullie cinematische trouwfilm te monteren. Na ongeveer 6 weken sturen we jullie de eerste versie van jullie trouwfilm op. Hebben jullie daar nog opmerkingen op? Dan gaan we daarmee aan de slag om de definitieve versie van jullie trouwreportage te maken. Enkele weken laten krijgen jullie die geleverd op een USB-stick in een bijzonder handgemaakt doosje uit Wit-Rusland.

Persoonlijk

Iedere trouwdag is anders. Daarom willen wij een uniek verhaal vertellen. Jullie love story. Daarom willen we jullie beter leren kennen, weten wat jullie smaak is en wat jullie blij maakt. Samen maken we er de beste trouwfilm van!

Filmisch

De cinematische trouwfilm is onze specialiteit. Door de manier waarop wij filmen en monteren maken wij het verschil tussen een eenvoudige trouwreportage en een cinematische trouwfilm.

Professioneel

Professionaliteit en kwaliteit zijn onmisbaar om de beste trouwfilm voor jou te maken. Zes uur ’s ochtends beginnen, aan de andere kant van het land? Geen probleem: wij zetten graag dat stapje extra voor de beste trouwfilm voor jou.